Altus NR3

De Altus NR3 is de nauwkeurigste GNSS ontvanger. Hij kan nauwkeurige positiebepalingen uitvoeren in moeilijke omstandigheden, zoals bij gebouwen en onder bomen.

Neem vrijblijvend contact op
GNSS ontvangers

Onderdeel van onze GPS systemen

Nauwkeurigheid bepaalt de kwaliteit van het GPS systeem. De afwijking van de positiebepaling in het open veld tussen de verschillende GNSS ontvangers verschilt nauwelijks. Echter nabij bebouwing en in de buurt van bomen blijft de Altus NR3 de positie het nauwkeurigst bepalen. Daarom zit deze GNSS ontvanger in het top performance GPS systeem.

Samen met de eenvoudigste landmeetsoftware Apglos HST is dit een combinatie, waarmee iedereen nauwkeurig en snel kan landmeten.

Top end GPS systeem APGLOS

Omschrijving

De succesvolle Altus NR2 is opgevolgd door deze GNSS ontvanger. Hij is in Europa ontwikkeld. Bij de ontwikkeling is samengewerkt met ESA (European Space Agency). Aangezien ESA de GALILEO satellieten in een baan rondom de aarde brengt, heeft de Altus NR3 een voorsprong op alle andere GNSS ontvangers.

Daarnaast heeft deze GNSS ontvanger nog een aantal kenmerken. Daarvan is er één multi-pad technologie APME+. Ook heeft hij IONO+. Daardoor heeft de Altus NR3 minder last van hevige ionosferische activiteiten. Daarnaast kan door de eigenschap LOCK+ de ontvanger goed functioneren tijdens vibraties en schokken.

Voor de positiebepaling worden de volgende satellietconfiguraties gebruikt:

  • GPS: L1C / A, L1C, L1E, L2C, L2E en L5
  • GLONASS: L1C / A, L1P, L2C / A, L2P en L3
  • BEIDOU: B1 en B2 (optioneel)
  • GALILEO: E1, E5A en E5B (optioneel)
  • SBAS: EGNOS, WAAS, MSAS, GAGAN

De nauwkeurigheid van de positiebepaling bij RTK is extreem goed.

 

DGPS
Horizontaal ± 0,30 m + 1 ppm
Verticaal ± 0,70 m + 1 ppm
RTK
Horizontaal ± 6 mm + 0,5 ppm
Verticaal ± 10 mm + 1 ppm

Wilt u meer informatie over de Altus NR3?
Neem contact met ons op. Of download het specificatieblad.

Contact
Download

Prijs

Deze GNSS ontvanger kost € 7865,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u een Altus NR3 bestellen? Neem contact met ons op.

Opties en Variaties

De standaard Altus NR3 ontvangt en verwerkt GPS en GLONASS signalen. Hiermee bepaalt deze GNSS ontvanger zeer nauwkeurig de positie.

Aanvullend op deze satellietstelsels zijn er nog BEIDOU en GALILEO. Deze configuraties kunnen aan deze GNSS ontvanger worden toegevoegd. Hierdoor kan hij in moeilijke omstandigheden nog steeds nauwkeurig de positie bepalen.

Wilt u meer weten over de opties en variaties van de Altus NR3? Neem contact met ons op.

Contact opnemen