Apglos HST

Apglos HST is de eenvoudigste landmeetsoftware in het veld. Met deze software kan iedereen landmeten.

Wilt u hier meer over weten? Vraag een demo aan.

Demo aanvragen

Onderdeel van onze GPS systemen

Bij al onze GPS systemen zit landmeetsoftware. De standaard software is Apglos HST. Dit geldt voor:

Deze landmeetsoftware is gebruiksvriendelijk. Iedereen kan er mee landmeten. Daarom is dit de ideale landmeetsoftware voor onze GPS systemen.

Omschrijving

Apglos HST

Deze landmeetsoftware is zeer eenvoudig. Het is een Android app. De basis is het welbekende Google Maps. Daardoor is Apglos HST erg intuïtief. Met grote knoppen kan men snel landmeten.

Apglos-HST03

De app is gebaseerd op Autocad. Er wordt gewerkt in lagen. Elke laag stelt een bepaald onderdeel voor, zoals bomen, inspectieputten of trottoirbanden. Er kunnen punten, lijnen, bogen, polylijnen, vlakken, teksten en Autocad symbolen worden gemeten.

Apglos-HST02

Daarnaast kunnen aan de ingemeten entiteiten ook gegevens worden gekoppeld. Hierdoor is GIS datacollectie ook mogelijk.

Bovendien kan er met deze app worden uitgezet. Door de pijl op het beeldscherm te volgen kan de exacte positie vanuit het bestand in het veld worden gevonden.

Kleine berekeningen zijn eenvoudig te maken met Apglos HST. Hieronder vallen het bepalen van aantallen, berekenen van lengten en oppervlakken.

Simpel tekenwerk is een peulenschil met deze app. Het tekenen van lijnen en bogen is eenvoudig. Dit geldt ook voor polylijnen en vlakken.

Er zijn weinig instellingen nodig om met Apglos HST te werken. Ook het maken van een verbinding met een GNSS ontvanger is makkelijk. Dit geldt voor de verbinding met onze GNSS ontvangers, Altus NR3, SmaRTK en M8L. Maar dit geldt ook voor GNSS ontvangers van andere merken, zoals:

  • Leica
  • Trimble
  • Topcon
  • Stonex
  • South

Apglos HST kan met alle merken GNSS ontvangers functioneren, zolang de GNSS ontvanger maar de NMEA-regels, GGA en GST, via bluetooth verstuurd.

Wilt u meer weten over Apglos HST? Neem contact met ons op en vraag een demo aan. U kunt ook de handleiding downloaden.

Prijs

De kosten van Apglos HST bestaat uit een jaarlicentie. De prijs van een jaarlicentie is € 350,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u deze landmeetsoftware bestellen? Neem contact met ons op.

Doorontwikkeling

Nieuwe ontwikkelingen worden in deze landmeetsoftware doorgevoerd. De gebruiker kan hier zonder aanvullende kosten gebruik van maken.

Apglos HST is landmeetsoftware dat is ontwikkeld door gebruikers en voor gebruikers. Dit betekent dat gebruikers verbeteringen in de software kunnen aangeven. Het ontwikkelteam bekijkt elke suggestie. Indien de suggestie als verbetering voor een groot deel van de gebruikers wordt gezien, dan zullen onze softwareprogrammeurs de suggestie in Apglos HST uitwerken.

Heeft u zelf een suggestie? Of heeft u nog vragen over deze landmeetsoftware? Neem contact met ons op.

Contact opnemen