GPS Accessoires

GPS accessoires horen bij een GPS systeem. Zonder de accessoires is landmeten onmogelijk. De GPS accessoires zijn er in veel soorten en typen. Bij onze GPS systemen zitten de standaard GPS accessoires.

Heeft u speciale wensen met betrekking tot accessoires? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Soorten Accessoires

De drie GPS accessoires, die GPS-systeem.nl standaard aanbiedt, zijn:

Loodstaaf

De loodstaaf is de meetstok, waarmee het GPS systeem wordt gedragen en waarop de GNSS ontvanger zit geschroefd. Ook is via de tablethouder de rugged tablet bevestigd aan deze meetstok.

Loodstaaf

De staaf kost € 200,- excl. BTW.

Lees meer

Tablethouder

De tablethouder is de bevestiging van de rugged tablet met de loodstaaf. De tablethouder heeft aan één uiteinde een paalklem, ter bevestiging aan de meetstok, en aan de andere zijde een tabletklem.

Tablethouder

De tablethouder kost € 150,- excl. BTW.

Lees meer

Tas

Wanneer er niet gemeten wordt, moet het GPS systeem makkelijk vervoerbaar zijn. Ook moet het makkelijk op te bergen zijn. Alle onderdelen van het GPS systeem met uitzondering van de loodstaaf passen in deze tas.

GPS accessoires

De opbergtas kost € 220,- excl. BTW.

Lees meer

Essentie

Zonder deze GPS accessoires is het GPS systeem niet compleet. Ze zijn dan ook essentieel voor onze GPS systemen. Dit geldt voor:

Onze systemen zijn zo samengesteld, dat alle onderdelen goed op elkaar zijn afgestemd. Daarnaast zijn ook de accessoires van een hoge kwaliteit.

Top end GPS systeem APGLOS

Opties en varianten

Naast de standaard accessoires zijn er nog andere varianten. Voor de loodstaaf is er de keuze in materiaal. Ook voor de lengte en de verlengingsmethode zijn er verschillende opties.

Voor de tablethouder geldt dat er meer opties zijn. De keuze is groot. Maar de standaard tablethouder voldoet goed.

In plaats van de tas is er ook de mogelijkheid van een koffer. De koffer is robuust en stevig. Daardoor is hij qua bescherming van het GPS systeem ideaal.

Daarnaast zijn er nog andere GPS accessoires. Zo zijn er bijvoorbeeld:

  • verlengstukken voor de loodstaaf
  • kompassen voor op de meetstok
  • zandvoeten

Wilt u hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen