Landmeetsoftware

Landmeetsoftware is de software die nodig is om te landmeten. Met deze software is het mogelijk om in te meten en uit te zetten.

Apglos HST

Apglos HST

De eenvoudigste landmeetsoftware is Apglos HST. Naast inmeten en uitzetten kan men met deze software ook berekeningen maken en eenvoudig tekenwerk uitvoeren.

De software is gebaseerd op Google Maps. Ook heeft Apglos HST grote knoppen. Daardoor is het zeer gebruiksvriendelijk.

Lees meer

Andere landmeetsoftware

Er zijn veel softwarepakketten op de markt om te landmeten. Wanneer deze software met elkaar wordt vergelijken, dan zijn er grote verschillen in functionaliteit en gebruiksgemak.

Er is software die veel functionaliteit heeft. Echter bij deze software blijft het gebruiksgemak vaak achterwege. Cursussen en studies zijn nodig om de gehele software te begrijpen. Er is echter ook landmeetsoftware verkrijgbaar, die weliwaar makkelijk is om te gebruiken, maar waarbij de functionaliteit vaak niet voldoende is om te kunnen meten.

Bij een vergelijk van alle software om te landmeten blijkt dat Apglos HST het beste is in de balans tussen functionaliteit en gebruiksgemak.

Wilt u meer weten over Apglos HST of andere software om te landmeten? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact opnemen
Landmeter vroeger

Onze GPS systemen

Top end GPS systeem APGLOS

Alle GPS systemen op de website GPS-systeem.nl gebruiken de software Apglos HST. Het is de meest eenvoudige software in het veld.

Daarom kan iedereen hiermee landmeten. Dit geldt voor al onze GPS systemen: