North Surveying

North Surveying

North Surveying is een Spaans bedrijf. Het is gevestigd in Barcelona. Daar zit naast het hoofdkantoor ook de onderzoeksafdeling. Op basis van ervaringen van landmeters en ontwikkelaars bouwt North Surveying precisie meetinstrumenten.

Industrieën

Het Europese bedrijf richt zich op verschillende industrieën. De belangrijkste industrie is landmeten. Daarnaast richt dit bedrijf zich op oceanografie, GIS, mijnbouw, wegenbouw, baggeren, wegenbouw en andere disciplines, waar positiebepaling voor nodig is.

Producten

De GNSS ontvanger SmaRTK behoort tot de belangrijkste producten.

Het is een GPS ontvanger met een éénknopsbediening. Daarnaast produceert dit Europese bedrijf diverse andere producten. Eén daarvan is de Valkir tablet. Een ander product is de Naviger P Echosounder. Met dit product kan de diepte van watergangen exact worden bepaald.

Daarnaast maakt dit Spaanse bedrijf modules voor nauwkeurige positiebepalingsdoeleinden. Zo is er de RTKite, de Helix-antenne, UHF Tx/Rx module en andere onderdelen om apparaat te vervaardigen dat een nauwkeurig de positie kan bepalen.

Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen
North SmaRTK GNSS ontvanger

Producten in onze Apglos meetsystemen

Vanaf 2016 worden de GNSS receivers van North Surveying gebruikt in de Apglos GPS meetsystemen. De SmaRTK is robuust en eenvoudig in gebruik. Deze GNSS ontvanger is onderdeel van het standaard allround GPS meetsysteem.

De Valkir tablet zit niet standaard in de Apglos meetsystemen. De Hugerock T80 tablet is de standaard tablet voor onze GPS meetsystemen. De Valkir tablet is een perfect alternatief voor deze tablet, wanneer de schermafmetingen groot moeten zijn, maar het totaalformaat klein.

North Surveying en Apglos werken samen om het gebruiksgemak en de functionaliteit van de hardware en de software nog beter op elkaar af te stemmen.

Bekijk onze producten
Midway GPS Systeem