Standaard Allround GPS Systeem

Dit allround GPS systeem is een systeem, waarmee GPS metingen kunnen worden uitgevoerd.

Midway GPS Systeem

Gebruikers

Het GPS systeem is ideaal voor partijen, die willen beginnen met zelf te landmeten en dit nagenoeg elke week willen doen. Met een korte instructie van 10 minuten kan een nieuwe gebruiker beginnen met landmeten.

Dit GPS systeem is een grote stap voor GPS metingen. Het is een professioneel systeem. Nagenoeg alle GPS metingen kunnen met dit GPS systeem worden uitgevoerd.

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op en vraag een demonstratie.

Demo aanvragen

Onderdelen

Het standaard allround GPS systeem bestaat uit verschillende onderdelen. Daarvan is er één de GNSS ontvanger. In dit systeem is dat de SmaRTK. Het is een zeer robuuste GNSS ontvanger.

Daarnaast bestaat dit GPS systeem uit:

North SmaRTK GNSS ontvanger

Prijs

Dit standaard allround GPS systeem kost € 8.810,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u een GPS systeem bestellen? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Financieringsmogelijkheden

Voor GPS systemen zijn er diverse financieringsmogelijkheden. Er is de koopmogelijkheid. Daarbij dient het aankoopbedrag in één keer te worden betaald.

Er is ook de huur-koop mogelijkheid voor het standaard allround GPS systeem. Hierin wordt het aankoopbedrag inclusief een percentage in 11 maanden afbetaald.

Daarnaast kan dit GPS systeem gehuurd worden. Dit kan met of zonder landmeter. De huur met landmeter is per dagdeel. De huur zonder landmeter kan per week of per maand.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail ons.

Groeimogelijkheden

Na aankoop van het standaard allround GPS systeem is er een groeimogelijkheid. Na één jaar stapt u over van dit systeem naar het top performance GPS systeem.

Bij elke stap ruilt u uw GNSS ontvanger in voor de GNSS ontvanger die een stap hoger zit. Op basis van de staat van de ingeruilde GNSS ontvanger ontvangt u korting.

De afspraken hierover worden bij aankoop vastgelegd.

Bent u geïnteresseerd? Mail ons!

Top end GPS systeem APGLOS