Tablethouder

De tablethouder zorgt ervoor dat de tablet aan de loodstaaf is bevestigd.

Neem gerust contact op
Tablethouder

Onderdeel van onze GPS systemen

De standaard tablethouder zit in onze GPS systemen. Dit geldt voor:

In deze standaard houder past de Hugerock T80 exact. Daarom is het een idele oplossing voor onze GPS systemen.

Omschrijving

De tablethouder bestaat uit drie onderdelen. Daarvan is de eerste de paalklem. De paalklem klemt om de loodstaaf. Hierdoor kan de positiehoogte van de tablet worden ingesteld. Lange mensen kunnen met de paalklem de tablet hoger positioneren dan korte mensen. Hierdoor kan iedereen landmeten.

Daarnaast is er de tabletklem. De tabletklem klemt de tablet. Daardoor kan de tablet niet op de grond vallen. Met een sterke springveer wordt hij op zijn plaats gehouden. Het is makkelijk om de tablet in en uit de houder te halen. Daardoor is het maken van een foto erg makkelijk.

De verbinding tussen de paalklem en de tabletklem is uitgevoerd met een zogenaamde arm. De arm bestaat uit een klem die om de bol van de paalklem en de bol van de tabletklem vast kan worden gedraaid.

Tablethouder GPS systeem

Dit is ook het mechanisme van de tablethouder. Het heet bolscharniermechanisme. De bollen worden in klemmen vastgedraaid. Door de klem los te draaien kan de tablethouder in alle posities worden gedraaid.

De tablethouder bestaat uit verschillende materialen. Daarvan is er één vezelversterkt kunststof. Daarnaast is in de houder roestvast staal gebruikt. Het laatste materiaal is zeewaardig aluminium.

Het gebruik van deze materialen betekent dat de houder bestendig is in alle weersomstandigheden. Daarom is hij ideaal om buiten in het veld te gebruiken.

Prijs

De tablethouder kost € 150,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u een tablethouder bestellen? Neem contact met ons op.

Opties en Variaties

Er zijn veel mogelijkheden om de tablet aan de loodstaaf te bevestigen. Er zijn veel keuzes te maken:

  • aantal scharnierpunten
  • de afmetingen van de paalklem
  • de lengte van de arm
  • het type houder

Wilt u meer weten over de opties en variaties van tablethouders? Neem contact met ons op.

Contact opnemen