Tas

Een tas is om spullen te vervoeren. Ook voor een GPS systeem is een tas essentieel. Het GPS systeem bestaat uit verschillende onderdelen. Bij elke nieuwe meting moeten al deze onderdelen vervoerd worden.

Heeft u een vraag?
GPS accessoires

Onderdeel van onze GPS systemen

Voor onze GPS systemen wordt de standaard opbergtas gebruikt. Dit geldt voor:

In deze tas zitten alle onderdelen van het GPS systeem met uitzondering van de loodstaaf. Een GNSS ontvanger (Altus NR3SmaRTKof M8L), de Hugerock T80, de tablethouder kunnen allemaal met hun accessoires in de tas.

Omschrijving

De tas kan op verschillende manieren worden gebruik. Daarvan is één manier als rugzak. Bovendien is de andere manier als schoudertas. Eveneens functioneert hij als draagzak.

In de opbergtas zitten een aantal met klittenband verstelbare elementen. Daarom is hij vrij in te delen. In totaal zijn er 5 elementen. Wanneer alle elementen zijn verwijderd ontstaat veel ruimte in de schoudertas. Daarnaast zit er in het deksel een aantal vakken voor documenten. Dit is ideaal om tekeningen het veld in te nemen.

Desondanks is hij niet groot. De lengte is maar 45 cm lang. De breedte is 30 cm. Daarnaast is de hoogte maar 23,5 cm.

Tas GPS systeem

De draagtas is uitgevoerd in een felle oranje kleur. Op de voor- en achterkant zit een reflecterende strip. Dit geldt ook voor de zijkanten. Dit vergroot enorm de veiligheid, wanneer hij als rugzak wordt gebruikt tijdens de meetwerkzaamheden.

Aan de onderkant van de tas zitten vier doppen, waardoor de draagtas zonder schade overal kan worden neergezet.

Prijs

De opbergtas kost € 220,- excl. BTW.

Wilt u meer informatie of wilt u een tas bestellen? Neem contact met ons op.

Opties en Variaties

De tas is vrij in te delen met door klittenband verstelbare scheidingselementen. Het is mogelijk om een andere indeling te maken. Indien hiervoor meer scheidingselementen nodig zijn, dan kan dit.

Daarnaast is het mogelijk dat een koffer uw voorkeur heeft voor het vervoeren van het GPS systeem. Ook dit is mogelijk.

Wilt u meer weten over de opties en variaties van tassen en koffers? Neem contact met ons op.

Contact opnemen