Castle Dussen

Binnen 1 4271 BV Dussen

Telefoonnummer

+31 416 290 010

Emailadres

sales@apglos.eu

About Us

industrial-engineering-with-theodolite-gps-total-PGMEPKH.jpg
GPS landmeter
0 +
Jaren ervaring
Over GPS-SYSTEEM.NL

Ontdek onze GPS meetoplossingen voor uw succes

Hier bij GPS-systeem.nl willen wij, alle werknemers van aannemers, ingenieursbureaus en overheden of wie dan ook die iets wil landmeten, de mogelijkheid geven om zelf te landmeten. Zelf landmeten heeft de volgende voordelen:

  • u kunt het zelf inplannen, waardoor u geen tijd verliest
  • de kwaliteit wordt beter, omdat u zelf bepaald wat u inmeet
  • kosten voor de landmeetkundige werkzaamheden zijn lager, wanneer u zelf de werkzaamheden uitvoert.

Probeer zelf GPS landmeten

Het beste wat u kunt doen om deze voordelen te bereiken is om een compleet GPS meetsysteem te proberen. Via deze pagina kunt u een GPS meetsysteem proberen. U kunt dan zelf de datum inplannen. En omdat wij het voor u zo eenvoudig hebben gemaakt, kunt u dan direct landmeten

Dit komt omdat bij onze GPS meetapparatuur gebruik maken van de meest eenvoudige landmeetsoftware. Dit is Apglos Survey Wizard. Apglos Survey Wizard is door Apglos ontwikkeld om een ieder te kunnen laten landmeten met GPS.

GPS-systeem.nl is onderdeel van Apglos B.V.. Apglos B.V. is een Nederlands bedrijf dat software ontwikkelt met betrekking tot GPS.

Apglos Survey Wizard is een belangrijke applicatie van Apglos B.V. En wanneer u geïnteresseerd bent om te beginnen om met GPS te landmeten dan is het verstandig om Apglos Survey Wizard te proberen. Dit is ook makkelijk om te proberen want Apglos Survey Wizard is gratis te downloaden via de Google Play Store. Om deze landmeetapp te downloaden klik hier.

Mocht u op dit moment geen project hebben waarbij u moet landmeten dan kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. U wordt dan op de hoogte gehouden van al onze updates op deze website. U kunt zich hier inschrijven:

Wanneer u zich inschrijft wordt u ook op de hoogte gehouden van de aanbiedingen die op de website GPS-systeem.nl regelmatig worden geplaatst.

Wij zijn

Laten we kennismaken

Raymond Woering

Raymond Woering

Marketing & communicatie

Lead Surveyor

Misschien dat u mij kent. Ik kom namelijk uit de wereld van de grond-, weg- en waterbouw. Ik heb gewerkt voor bedrijven als Sweco (toen nog Grontmij), Tauw en Arcadis, maar ook voor overheden zoals de gemeente Lopik en de gemeente Woudenberg. Daarnaast heb ik ook zo’n 15 jaar een eigen ingenieursbureau en een aannemerstak gehad.

Ik weet dus wat er nodig is in de wereld van de civiele techniek en wat er in die wereld wordt gevraagd met betrekking tot GPS metingen. Daarom is het voor mij ook makkelijk om te de link te leggen tussen wat u wilt en wat wij kunnen aanbieden.

U zult mij waarschijnlijk zien wanneer u een demo aanvraagt via de pagina’s koop of probeer. Ik vind het geweldig om onze systemen te demonstreren. Het is voor mij elke keer weer een goed gevoel als mensen aan wie ik onze GPS meetsystemen demonstreer eerst kijken met een beetje wantrouwig gevoel, omdat ze denken dat GPS landmeten te moeilijk voor ze is, maar dan al tijdens de demonstratie de GPS meetstok zelf pakken en de werking van het GPS systeem inclusief de software aan hun collega’s uitleggen.

Dat is al meerdere keren gebeurt en ik ben ervan overtuigd dat dit nog vele malen vaker zal gebeuren.

Naast demonstratie geef ik ook cursussen over GPS en het gebruik van onze GPS meetsystemen. Ik vind het bij de cursussen leuk om contact te maken en de zaken op te lossen, waar de gebruikers in de praktijk tegen aanlopen. Onze cursussen zijn niet standaard, maar gaan in op de gebruiksdoeleinden van onze gebruikers.

Ik verwacht dat ons doel u aanspreekt en ik hoop u snel te zien. Vraag daarom op deze pagina een demonstratie aan. Ik weet namelijk zeker dat u hier geen spijt van zult krijgen.

Mocht u meer over mij willen weten kijk dan op mijn linkedin pagina.

Hanno Kant

Hanno Kant

Developer

Lead Surveyor

Ook ik kom uit de grond-, weg- en waterbouw. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt, waaronder Heijmans. En samen met Raymond heb ik een ingenieursbureau en een aannemersbedrijf gehad. Alleen waar Raymond zich met name richtte op de commerciële tak hield ik me meer bezig met de ontwikkeling van software om de processen binnen de civiele techniek binnen de bedrijven waar ik voor heb gewerkt te verbeteren.

Tijdens mijn stage in 2000 ben ik daarmee begonnen. En een van de resultaten van deze ontwikkeling van de software is Apglos Survey Wizard.

Deze software is erop gericht dan een ieder met deze landmeetapp met GPS kan landmeten. En dat is goed gelukt. Inmiddels zijn er al vele ingenieursbureaus, aannemers, gemeenten en andere bedrijven die regelmatig landmeten elke dag bezig met één van onze GPS meetsystemen inclusief de door onszelf ontwikkelde software Apglos Survey Wizard. En daar ben ik best trots op.

Aan de voorzijde zult u mij weinig zien. Maar mocht u na aankoop van één van onze GPS meetsystemen vragen hebben dan krijgt u waarschijnlijk mij aan de lijn. Ik ben dan zeker blij wanneer ik u op weg kan helpen.

Uiteindelijk draait het namelijk allemaal om het resultaat. En het resultaat is goed wanneer u alles uit uw GPS meetsysteem kunt halen wat u wilt. En daar help ik u graag bij.

Wanneer u meer over mij wilt weten dan kunt u mijn LinkedIn profiel bezoeken.”

GPS meetsysteem in kasteeltuin

Het is een prachtig klein kasteel. Het mooie is dat we op deze locatie ook onze cursussen organiseren. En mocht u een demonstratie willen op deze prachtige locatie dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Tijdens een cursus of demonstratie op ons kasteel leiden wij u ook graag rond op ons kantoor, kasteel Dussen.

Wacht dus niet en vraag op deze pagina gelijk een demonstratie aan.

Lees de blogs

Hoe werken RD coördinaten?

Hoe werken RD coördinaten? RD coördinaten zijn coördinaten in het Nederlandse coördinatenstelsel. Ze worden gebruikt op kaarten en bij...

Hoe werkt RTK?

Hoe werkt RTK? RTK staat voor Real Time Kinematic. Het betekent dat men de gehele tijd een centimeter nauwkeurige...